maandag 8 april 2013

Naar't Resort!

Sigma is een make-up merk dat aanvankelijk enkel make-upborstel verkocht. Na lange tijd zijn ze hun eigen oogschaduwlijn begonnen. Palettes mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Ik heb al het Paris palette en het flare palette van Sigma. Allebei fantastische kleurpaletten. Nu is er het Resort palette. Een oogschaduw/blush/oogpotlood/higlighter combo dat fantastische kleurtjes bevat voor de aankomende zomer en dat je tegelijk al een beetje beter gezind maakt tijdens deze 'koude' lente.

 

Zeg nu zelf, als je die kleuren ziet moet je toch gewoon goedgezind worden :).
Het palette bevat:
 
 
 
De oogschaduwen zijn enorm gepigmenteerd, wat wil zeggen dat ze een mooie kleur op je ooglid achterlaten zonder dat er veel product gebruikt moet worden. Hetzelfde geldt voor de blush en de oogpotloden. De oogpotloden zijn crèmeachtig waardoor je ze heel gemakkelijk kan gebruiken en ze een mooie lijn achterlaten op je ooglid. De highighter is lichtroze van kleur. Je moet er heel weinig van gebruiken anders ben je wel een discobal :).
 
Ik was onder de indruk van de kleuren en wist dat de oogschaduwen van goede kwaliteit zijn waardoor ik het palette gekocht heb. De blush, de potloden en de highlighter zijn een mooi extraatje:).
 
Hieronder gebruikte ik de blush, de highlighter op de wangen. Over het ganse bewegende ooglid de kleur papaya. In de arcadeboog topaz en in de buitenste ooghoek een beetje muse. Als liner het bruine potlood, onder het oog in de wimperlijn het turquoize oogpotlood en neela gemengd met midori. Onder het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek luna.
 
 
 
 
 
xxx
Brenda
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een bericht na! Leave a message!