maandag 1 april 2013

Een fel kleurtje lipstick!

Deze lente draait rond felgekleurde lippen! Als je bang bent om zo kleurrijk jezelf op te maken, is het nu de tijd om over je schrik heen te komen. In de winkel liggen nu levendige koraalkleurige bloedrode, fuchsia roze en knaloranje lippenstiften. En geloof me, dat accent van kleur zal je outfit doen stralen en maakt je make-up compleet!

"Oogmake-up, check! Egale huid, check! En op mijn lippen? Een beetje lippenbalsem misschien, want felle lippen durf ik niet." Vaak wordt er zo geredeneerd. Felle lipstick? Dat is er toch over? Nee hoor! Je moet er gewoon voor zorgen dat ieders oog op de lippen valt en dat je gezicht geen overdreven canvas aan kleuren wordt.

De regel bij felle lippen: Niets anders dan de lippen worden fel gekleurd. Felle lipstick en zwaar opgemaakte ogen zijn gewoon too much! Een egale huid, een neutrale oogschaduw, wat mascara en een felle lipstick. Niets is mooier!

Stap eens uit die comfort-zone, en rock die felle lippen. Het is ideaal om even een felle lipstick op te doen als je haast hebt en alleen tijd hebt om mascara op te doen. Het is natuurlijk wel even wennen wanneer je felle lipstick draagt, maar dat went vanzelf.

Enkele voorbeelden van felgekleurde lipstick (die ik persoonlijk prachtig vind!)

 
 
 
 
 
 
  1. MAC Dubonnet
  2. Revlon colorburst True Red
  3. Revlon colorburst Fuchia
  4. NYX round lipstick Femme
  5. NYX round lipstick Fusion
  6. NYX round lipstick Pandora

En nu iedereen felgekleurde lipstick dragen deze lente en zomer!
 
xxx
Brenda




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een bericht na! Leave a message!