woensdag 6 februari 2013

Daar komt de bruid...

 
Je trouwdag, de mooiste dag van je leven! Natuurlijk wil er je er dan ook fantastisch uitzien. Niet over de top, niet té veel make-up, maar gewoon jezelf maar dan perfect.
 
Er zijn een paar tips en tricks die je voor ogen moet houden, waardoor jouw make-up er geweldig zal uitzien!
  1. Maak er geen nieuwe, trendy makeup van. Als je kijkt naar foto's van bruidjes uit de jaren 80 zie je die typische blauwe oogschaduw en roze lipstick. Dit is niet de bedoeling. Je wil er graag tijdloos uitzien. (zoals bijvoorbeeld Grace Kelly) Als je jouw foto's terugzien, willen we kunnen zeggen: "Waauw, zij zag er toch geweldig uit die dag!" en niet: "Dat waren de jaren 80 zeker? of dat was in 2013 zeker?"
  2. Denk aan welke kleuren voor jou perfect zijn. Welk type ben je? Welke huidskleur heb je, kom je weg met veel of met weinig make-up? Als je liever rozige tinten hebt of goude tinten hebt, ga dan niet voor een grijze smokey eye en omgekeerd. Zorg er ook voor dat je een beetje past bij je kleed en bij je trouwfeest.
  3. Zorg ervoor dat je jezelf blijft. Als je alle dagen zwarte eyeliner draagt, doe dit dan ook tijdens je trouwfeest. Ben je totaal geen make-up gewend, doe dan ook weinig makeup op, anders word je een clown.
  4. Denk aan de foto's: niet te veel glitter en lightreflecting producten, anders krijg je een Nicole Kidman look...
  5. Neem vooraf een proefmakeup of doe dit zelf en neem foto's met een flash. Hier zie je hoe je eruit ziet op je trouwfoto's.
  6. Zorg voor primers en langdurige makeup, waterproof,... .
  7. Doe dunne laagjes over elkaar: dit houdt langer. Een dunne laag dagcreme (laten opdrogen!), een dunne laag primer, een dunne laag foundation. Als je van alles dikke lagen smeert, komt het er veel sneller vanaf.
 
Welke looks zijn dan wel gepast? Zachte, warme looks. Enkele voorbeelden:


 
Ik heb weer een mooi model mogen gebruiken voor mijn vernieuwde en tijdloze bruidslook. Bedankt Valerie dat je model wou zijn!!
 
Ik gebruikte bij Valerie vooral warme tinten. Dit omdat ze een warm type is. Ze heeft mooie donkerbruine haar, wat er voor zorgt dat aardetinten een ideaal palet zijn voor haar. Het is een zachte smokeylook met bruine en huidskleurige tinten afgewerkt met een zwarte liner voor een glamoureuze look. Want glamoureus moet ze zeker zijn op haar trouwdag :).
Een zachte lipgloss in een warme roze kleur becomplimenteerd het geheel.
 
 
 
Voila, dit waren mijn bruidsmake-up tips. En wat je zeker niet mag vergeten: 
 
For Attractive lips, speak words of kindness.
 For lovely eyes, seek out the good in people.
 For a slim figure, share your food with the hungry.
 For beautiful hair, let a child run their fingers through it once a day.
 For poise, walk with the knowledge that you never walk alone.
- Sam Levenson
 
 
xxx Brenda
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een bericht na! Leave a message!